Το είχε αναφέρει ξεκάθαρα η Google στο Security Blog: όποιο site δεν λειτουργεί με πιστοποιητικά ασφαλείας SSL, απλά να ξεχάσει τις πρωτιές στα αποτελέσματα των αναζητήσεων! Και να σας ψάχνει δηλαδή κάποιος, δεν πρόκειται να σας βρει! Θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε αναγνωσιμότητα και να σας βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι όταν σας αναζητούν; Να αποκτήσετε φήμη και να αυξήσετε την πελατεία σας και τα κέρδη σας; Τότε τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν!



Τι είναι αυτό το SSL;
Είναι αυτό που λέμε: Security Socket Layer. Δηλαδή ένα πρωτόκολλο ασφαλείας ώστε να πιστοποιεί πως τα sites που το διαθέτουν είναι ασφαλή από το χρήστη για περιήγηση. Όσα sites το έχουν ενσωματώσει, στη γραμμή url τους εμφανίζεται ένα πράσινο λουκέτο, ως ένδειξη ασφάλειας. Αυτό αφορά κυρίως sites  στα οποία οι χρήστες καταχωρούν προσωπικά στοιχεία (πχ, φόρμες εγγραφών, e-shop, κλπ). Κρυπτογραφεί λοιπόν τα δεδομένα και καθιστά δύσκολο από τους επίδοξους hackers να σας βάλουν σε μπελάδες είτε διαχειρίζεστε ένα site, είτε απλά περιηγείστε σε αυτό.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό;
Με επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Google στο Security Blog, όσα sites δεν διαθέτουν αυτό το πιστοποιητικό ασφαλείας, αυτόματα θα χαρακτηρίζονται με αρνητικούς δείκτες ασφαλείας και θα «πέφτουν» στην κατάταξη των αποτελεσμάτων σε χαμηλότερες θέσεις..Τόσο απλά! Επιπρόσθετα, με το νέο Chrome 56 που λειτουργεί από τις αρχές του 2017, όσα sites δεν έχουν το πράσινο λουκέτο, θα έχουν ένα κόκκινο τρίγωνο και θα χαρακτηρίζονται επικίνδυνα για τους χρήστες.. Όχι και τόσο καλό αν έχετε ένα e-shop για παράδειγμα ε;



Ασφάλεια: το κλειδί της επιτυχίας!
Η έμφαση που δίνει λοιπόν η καλύτερη μηχανή αναζήτησης στην ασφάλεια, τονίζει το πόσο σοβαρά πρέπει να την λαμβάνουμε υπόψη μας. Είναι η παράμετρος πάνω στην οποία θα στηριχτεί το χτίσιμο της επικοινωνίας και της σχέσης με τους υποψήφιους πελάτες μας. Η ασφάλεια θα φέρει την εμπιστοσύνη, και η εμπιστοσύνη θα συντελέσει σε επαναλαμβανόμενες αγορές και διάδοση της αναγνωσιμότητας! Αυτό επισημαίνει και μια   η οποία τονίζει τη σημασία των ασφαλών sites, ειδικά όταν οι χρήστες καλούνται να καταχωρήσουν προσωπικά στοιχεία. Και επειδή οι χρήστες δεν μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν το ασφαλές από το μη ασφαλές site, η Google προχωράει σε αυτές τις αλλαγές.

Στην Ornicom Web Solutions δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια και το ίδιο επιδιώκουμε και για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Ήδη εδω και καιρό έχουμε ενσωματώσει στην ιστοσελίδας μας το πλέον ενδεδειγμένο πρωτόκολλο ασφαλείας και με γνώμονα αυτό, προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις, ειδικά σε θέματα SEO και κατάταξης θέσης στη Google.



Συμπέρασμα...
Τα οφέλη είναι πολλά: ασφάλεια, ταχύτητα, καλύτερα αποτελέσματα στο Google! Το SSL είναι το νέο αφεντικό λοιπόν στην ασφάλεια, και η ασφάλεια η νέα μόδα για την κατάταξη των sites και των στρατηγικών SEO.
 Στην Ormicom Web Solutions σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αυτό το πιστοποιητικό ασφαλείας μέσα από πληθώρα επιλογών και σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς, είτε έχετε ήδη ένα site, είτε θέλετε να φτιάξετε ένα νέο! Μη αφήνετε τις εξελίξεις να σας προσπερνάνε! Ακολουθείστε τις τάσεις της τεχνολογίας και κερδίστε πελάτες και χρήματα! Όπως είπε και ο Δαρβίνος: τα είδη που επιβίωσαν δεν ήταν τα πιο δυνατά ή τα πιο έξυπνα, αλλά εκείνα που ανταποκρίθηκαν καλύτερα στις αλλαγές του περιβάλλοντος!

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις! Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας: +30.22310.51905
: +30.6947.901217
για να σας ενημερώσουμε και να αναλύσουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας


Όνομα*
Επώνυμο*
Email *
Τηλέφωνο*
Ενδιαφέρομαι για
SEO Προώθηση Ιστοσελίδων
Social Media Capmpains
Google AdWords
email Marketing
Μαζική αποστολή SMS
Κατοχύρωση Domain Name
Web Hosting
Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων
Άλλο
Πότε να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Μήνυμα

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Υποβολή
Ηλίας Χόντος
Author: Ηλίας ΧόντοςWebsite: https://ornicom.gr
CEO
Ειδικότητα:
Web Developer - Web Designer.