Πλοηγηθείτε στα  ολοκληρωμένα projects ευχαριστημένων πελατών – συνεργατών μας!

Ανώνυμοι Αλληλέγγυοι Αλκοολικοί Προηγούμενο


Κατάσταση: Ενεργή

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που παραδεχτήκαμε ότι γίναμε ανίσχυροι από τη χρήση του αλκοόλ κι ότι έτσι χάσαμε τον έλεγχο της ζωής μας. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα στην εξάρτηση, με σκοπό να ξαναβρούμε τη δύναμη και την ελπίδα που χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την αποχή και παράλληλα να βοηθήσουμε κι άλλους να πετύχουν το ίδιο.


Η μέθοδός μας είναι πρακτική κι εξυπηρετική, γιατί ένας αλκοολικός μπορεί να καταλάβει καλύτερα και γρηγορότερα κι αποτελεσματικότερα κάποιον άλλο αλκοολικό. Ο τρόπος που ένας αλκοολικός βοηθάει έναν άλλον είναι αναντικατάστατος.
Σπαταλήσαμε χρόνια προσπαθώντας να σωθούμε μόνοι μας από το αλκοόλ με ημίμετρα κι αποτύχαμε γιατί το οινόπνευμα είναι πανούργο, απατηλό, ισχυρό. Ακολουθώντας το πρόγραμμα των 12 βημάτων πιστά, αποκτήσαμε ένα πνευματικό ξύπνημα κι υιοθετήσαμε ένα νέο τρόπο ζωής, που απαιτεί συνέπεια κι ειλικρίνεια.


Κατεβάστε την έρευνα σε αρχείο PDF:

Exploring User Reactions to New Browser Cues for Extended Validation Certificates

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.