Αναπτύσσουμε αποτελεσματικά το περιβάλλον της διαδικτυακής σας παρουσίας για να ξεχωρίζετε!

Η επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

Όταν πάρετε την απόφαση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, χρειάζεται ανάλυση του κοστολογίου. Η Ornicom Web Solutions θα σας περιγράψει κατά περίπτωση το κάθε κόστος της ιστοσελίδας.

Τα κόστη χωρίζονται σε:


Γραφιστικό κόστος: Περιλαμβάνει τα στατικά και κινούμενα γραφικά της ιστοσελίδας ώστε η Κατασκευή της να γίνει όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή με βάσει πάντα την εταιρική και προϊόντική ταυτότητα του πελάτη.  Η σχεδιαστική λογική πρέπει πάντα να περιλαμβάνει την ταχύτητα κατεβάσματος της ιστοσελίδας και την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη.

Κόστος Ανάπτυξης: Περιλαμβάνει το κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδας που αφορά τον κώδικα του site δηλαδή το «χτίσιμο» των λειτουργιών για τον επισκέπτη αλλά και για τον διαχειριστή της ιστοσελίδας. Είναι σημαντική η σωστή αρχιτεκτονική του κώδικα αλλά και η σωστή εκτέλεση του, ώστε να έχουμε γρήγορες και χωρίς λάθη λειτουργίες.

Κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας: Περιλαμβάνει την φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη του δικτυακού σας τόπου με μοναδικό στόχο την αδιάλλειπτη (100% uptime) και ταχύτατη λειτουργία του site σας. H πετυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να συνοδεύεται πάντα από ταχύτατους servers και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Κόστος Προώθησης στις μηχανές αναζήτησης: Περιλαμβάνει την πολύ σημαντική διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας ή αλλίως Search Engine Optimization του site. Η άρτια Κατασκευή της ιστοσελίδας δεν φτάνει από μόνη της  για να φέρει το site αποτελέσματα.  Χρειάζεται σωστή πρώηθηση στις μηχανές αναζήτησης, και κυρίως στο Google που κατέχει μονοπωλιακό ρόλο στις αναζήτησεις παγκοσμίως και στην Ελλάδα.   

Κόστος διαδικτυακής διαφήμισης: Περιλαμβάνει την προώθηση της ιστοσελίδας σε άλλα διαδικτυακά μέσα εκτός των μηχανών αναζήτησης. Πολύ σημαντικό ρόλο πλέον στην προώθηση των ιστοσελίδων έχουν τα social sites όπως το facebook, MySpace και άλλοι κόμβοι όπως το youtube. Επίσης, ενέργειες που θα μπορούσαν να κάνουν γνωστή την ιστοσελίδα  σας είναι η μαζική αποστολή Newsletters (Ε-mail marketing), τοποθέτηση banners σε portals, η vortals ειδικού τύπου και ενδιαφέροντος.

Είναι ευθύνη της Ornicom Web Solutions να σας προτείνει το σωστό συνδυασμό  υπηρεσιών κατασκευής και προώθησης της ιστοσελίδας σας ώστε οι λύσεις αυτές να είναι συμβατές με την ταυτότητα και στόχους της επιχείρισης και να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση στο ποσό που θα επενδυθεί.

Η Ornicom Web Solutions θα σας προτείνει συγκεκριμένο πλάνο για την κατασκευη ιστοσελιδας σας, με βάση όχι μόνο την τεχνική πλευρά του θέματος αλλά το marketing και τους εμπορικούς σας στόχους.
Υπολογίστε τώρα το κόστος για την κατασκευη της ιστοσελιδας σας συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας: +30.22310.51905
: +30.6947.901217
για να σας ενημερώσουμε και να αναλύσουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση.

ΥπηρεσίεςΔείτε Περισσότερα