Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα φέρουν κοντά την επιχείρηση σας με το αγοραστικό σας κοινό!

Τι σημαίνει SEO

SEO σημαίνει:  ξεχωρίζω από τον ανταγωνισμό!

Σε ένα συνεχώς ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία!

 

Τα αρχικά SEO αντιστοιχούν στο Search Engine Optimzation. Είναι η διαδικασία με την οποία βελτιστοποιούμε μια ιστοσελίδα ώστε να γίνει καλύτερα ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.Το SEO περιλαμβάνει τεχνικές που αφορούν την καλύτερη κατασκευή και παραμετροποίηση της σελίδας ώστε η αυτόματες διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης για να κατατάξουν την σελίδα σας να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το θεματικό περιεχόμενο αλλά και την σπουδαιότητα της σελίδας σας.

Περιλαμβάνει επίσης διαδικασίες και τεχνικές εκτός της ιστοσελίδας σας.
Απώτερος σκοπός του SEO είναι φυσικά η αύξηση της κίνησης της σελίδας σας, μέσω επισκέψεων που βασίζονται στις μηχανές αναζήτησης. Δηλαδή επισκέψεων που είναι σχετικές με το περιεχόμενο της σελίδας σας και άρα πιο αποδοτικές.

Μη μένετε άλλο κρυμμένοι!

Όσο χρηστική και αισθητικά άρτια να είναι η ιστοσελίδα σας , δεν έχει κανένα νόημα αν δεν μπορεί να εμφανιστεί στις αναζητήσεις των καταναλωτών.  Μέλημα μας είναι  να βελτιώσετε τη θέση της ιστοσελίδας σας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και να γίνετε εύκολα αναγνωρίσιμοι.

Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά, το 60% των κλικς από μια αναζήτηση στην google οδηγείται στα 3 πρώτα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια διαδικασία που έχει σταθερά αποτελέσματα, αποτελέσματα που προσφέρουν μια σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας-traffic της ιστοσελίδας σας και ένα σημαντικό ROI. Στην Ornicom Web Solutions αναλαμβάνουμε:

  • Παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας ώστε να εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις σε αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Έρευνα και επιλογή κατάλληλων λέξεων κλειδιώνΑνάλυση ανταγωνισμού
  • Οικονομική ανάλυση για την κερδοφορία της επένδυσης στο Seo-Roi
  • Ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση της απαραίτητης διαδικασίας προώθησης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης
  • Αναφορές σχετικά με τα αποτελέσματα της προώθησης (πόσοι επισκεφτήκαν την σελίδα σας, πού περιηγήθηκαν, τί τους άρεσε και τί όχι κλπ)

Το seo αποτελεί τον πιο δημοφιλή και αποτελεσματικό τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας. Απευθύνεται σε ένα κοινό – στόχο και οδηγεί σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μπορεί να προσελκύσει πελάτες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και να οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεών σας.

Τι δεν είναι το SEO;

Δυστυχώς όσο χρόνο κόπο και χρήματα εάν διαθέσετε στο SEO, η επισκεψιμότητα σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο μέχρι ένα σημείο. Σε αυτό παίζει ρόλο η αξία του περιεχομένου της σελίδας σας. Εάν σας υπόσχονται ότι θα βγείτε στην πρώτη σελίδα του Google χωρίς να δούνε καν την σελίδα σας, σας λένε ψέματα.

Ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο είναι σκληρός αλλά είναι και αρκετά δίκαιος. Εάν η σελίδα σας αξίζει να βγει πρώτη σε κάποια αναζήτηση τότε ο μόνος τρόπος είναι η σωστή χρήση του Search Engine Optimization. Εάν όχι το SEO μπορεί να σας βοηθήσει στο να αξιοποιήσετε την σελίδα σας στον βαθμό που της αξίζει.

Γνωστοποιήστε την επιχείρηση σας - κερδίστε πελάτες!

Με ένα 60% των χρηστών να διαβάζει τα αποτελέσματα της πρώτης μόνο σελίδας της Νο1 μηχανής αναζήτησης Google, η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας σημαίνει περισσότερους επισκέπτες και περισσότερες πιθανότητες να επικοινωνήσουν μαζί σας!

 

ΥπηρεσίεςΔείτε Περισσότερα