Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα φέρουν κοντά την επιχείρηση σας με το αγοραστικό σας κοινό!
Web Hosting

Καλωσορίσατε σπίτι σας!

Ο «χώρος» που φιλοξενείται  η ιστοσελίδα σας είναι σημαντική επιλογή! Θα χτίζατε το σπίτι σας κάπου που δεν θα ήταν καλό σας εσάς;

Η Ornicom Web Solutions έχει δημιουργήσει μία ποικιλία πακέτων για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, ανάμεσα σε Shared Web Hosting, Reseller Hosting και Dedicated Servers σε Linux. Εγγυόμαστε την αδιάλειπτη παρουσία σας στο Ιντερνετ, στηριζόμενοι στην αξιοπιστία/ποιότητα των servers μας.

Δείτε ενδεικτικά τι παρέχουμε:

Hosting Plans
Τιμές
(Για διετές συμβόλαιο)
Χώρος στο Δίσκο
Κίνηση Δεδομένων
(Bandwidth)
Domain Names
Βάσεις Δεδομένων
Email Accounts
Subdomains & Parked Domains
cPanel
WHM
Shared Hosting
από € 2.70
το μήνα
από 500ΜΒ
από 1GB
το μήνα
1
από 0 MySQL
από 1
από 1
Reseller Plans
από € 22.50
το μήνα
από 10GB
από 50GB
το μήνα
από 10
Unlimited
Unlimited
Unlimited
Dedicated Servers
από € 99.00
το μήνα
από 100GB
από 8ΤΒ
το μήνα
Unlimited
Unlimited
Unlimited
Unlimited
Δεν εφαρμόζουμε ποτέ το overbooking των servers (μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων ανά server). Μόλις ένας shared hosting server φτάσει το 80% της ισχύος του, διακόπτουμε την εισαγωγή νέων ιστοσελίδων και αμέσως προχωρούμε στην αγορά νέου σέρβερ.

ΔΕΝ επιλέγουμε πολιτικές unlimited hosting, όπως συνηθίζουν τελευταία, διάφορες εταιρείες web hosting.

Οι Servers της Ornicom Web Solutions βρίσκονται σε γερμανικά data centers που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας (Redundant Network, Juniper Backbone Technology, 100% switched network, High Speed Access to all Internet Uplinks, Fully controlled climate, 24/7 Monitoring).

Διαθέτουν μεγάλο εύρος συνδέσεων προ το παγκόσμιο δίκτυο μέσω Tiscali, Noris Network, DE-CIX, Deutsche Telekom, EUNET, UUNET και άλλους. Παράλληλα φροντίζουμε, για την ασφάλεια των δεδομένων σας, να έχουμε πάντα αντίγραφα των αρχείων σας.

Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%
30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής ΧρημάτωνΜπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία στην Ornicom διαρκεί 30 ολόκληρες ημέρες, από την ημερομηνία αγοράς του πακέτου σας