Χρήσιμα άρθρα για την επιχείρηση σας!

Μια από τις τελευταίες τάσεις είναι χρήση κινητών τηλεφώνων των ανθρώπων στις καθημερινές τους αγορές... Έξυπνα κινητά, έξυπνοι καταναλωτές, έξυπνες αγορές! Τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον προέκταση του εαυτού μας και πάντα συνδεδεμένα στο διαδίκτυο! Για να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Μέσα σε μια εβδομάδα οι χρήστες έξυπνων τηλεφώνων:

 

  • πλοηγήθηκαν στο διαδίκτυο (81%)
  • χρησιμοποίησαν μια μηχανή αναζήτησης (71%)
  • είδαν κάποιο video (48%)
  • συνδεθήκαν σε κοινωνικά δίκτυα με φίλους (63%)

Ακόμα και όταν αφορά στοχευμένες αγορές:

79% χρησιμοποιούν το κινητό τους βοηθητικά όταν κάνουν αγορές70% όταν βρίσκονται ήδη σε καταστήματα54% για να βρουν κατάστημα49% για να συγκρίνουν  τιμές44% για να διαβάσουν κριτικές προϊόντων

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως:
74% των αγοραστών βασίζουν τις αγορές τους στο κινητό τους τηλέφωνο!!

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία καταλαβαίνουμε πως όταν θέλουμε να προσελκύσουμε όλους αυτούς τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, θα πρέπει να έχουμε μια ιστοσελίδα η οποία είναι συμβατή με τέτοιες συσκευές και να έχει ένα ευχάριστο και χρηστικό περιβάλλον προκειμένου να είναι φιλικό προς το χρήστη!
Όταν ισχύει αυτό, οι πιθανοί αγοραστές σας επισκέπτονται πιο συχνά, παραμένουν περισσότερο στην ιστοσελίδα μας, ενώ σε μελλοντικές αγορές θα μας επισκεφθούν ξανά.

Οι σύγχρονες τάσεις στο χώρο της τεχνολογίας κλείνουν πονηρά το μάτι στη χρήση έξυπνων συσκευών και η προσαρμογή της επιχείρησης σας σε αυτές (τουλάχιστον διαδικτυακά) είναι μονόδρομος προς την βιωσιμότητα της.

 

Γράφει ο:
Τσακμάκης Χρήστος

MSc Marketer

Author: Ornicom Web Solutions
Ειδικότητα:

Διαβάστε Ακόμη

Μετάφραση περιεχομένου σε Αγγλικά και Γε…

«Welcome» και  «Willkommen» Γιατί να περιορίζετε το κοινό της επιχείρησης σας μόνο στην εγχώρια αγορά; Αναλαμβάνουμε την πλήρη και άρτια μετάφραση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας στα αγγλικά και τα γερμανικά!

Περισσότερα...

Προσαρμοστείτε έξυπνα...Έτσι επιτάσσει η…

Μια από τις τελευταίες τάσεις είναι χρήση κινητών τηλεφώνων των ανθρώπων στις καθημερινές τους αγορές... Έξυπνα κινητά, έξυπνοι καταναλωτές, έξυπνες αγορές! Τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον προέκταση του εαυτού μας...

Περισσότερα...

Bounce rate: 6 έξυπνοι τρόποι να το βελτ…

Τι είναι τέλος πάντων το bounce rate; Φανταστείτε πως έχετε ένα κατάστημα και πουλάτε αθλητικά είδη. Βάζετε μια ταμπέλα έξω από το κατάστημα που λέει: ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΩΝ. Κάποια...

Περισσότερα...

Μάθε τα πάντα για τη διαπίστευση χημικών…

Συνεχίζουμε παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων επιστημόνων με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Περισσότερα...

Κατεβάστε την έρευνα σε αρχείο PDF:

Exploring User Reactions to New Browser Cues for Extended Validation Certificates

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.