Χρήσιμα άρθρα για την επιχείρηση σας!

Μια από τις τελευταίες τάσεις είναι χρήση κινητών τηλεφώνων των ανθρώπων στις καθημερινές τους αγορές... Έξυπνα κινητά, έξυπνοι καταναλωτές, έξυπνες αγορές! Τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον προέκταση του εαυτού μας και πάντα συνδεδεμένα στο διαδίκτυο! Για να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Μέσα σε μια εβδομάδα οι χρήστες έξυπνων τηλεφώνων:

 

  • πλοηγήθηκαν στο διαδίκτυο (81%)
  • χρησιμοποίησαν μια μηχανή αναζήτησης (71%)
  • είδαν κάποιο video (48%)
  • συνδεθήκαν σε κοινωνικά δίκτυα με φίλους (63%)

Ακόμα και όταν αφορά στοχευμένες αγορές:

79% χρησιμοποιούν το κινητό τους βοηθητικά όταν κάνουν αγορές70% όταν βρίσκονται ήδη σε καταστήματα54% για να βρουν κατάστημα49% για να συγκρίνουν  τιμές44% για να διαβάσουν κριτικές προϊόντων

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως:
74% των αγοραστών βασίζουν τις αγορές τους στο κινητό τους τηλέφωνο!!

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία καταλαβαίνουμε πως όταν θέλουμε να προσελκύσουμε όλους αυτούς τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, θα πρέπει να έχουμε μια ιστοσελίδα η οποία είναι συμβατή με τέτοιες συσκευές και να έχει ένα ευχάριστο και χρηστικό περιβάλλον προκειμένου να είναι φιλικό προς το χρήστη!
Όταν ισχύει αυτό, οι πιθανοί αγοραστές σας επισκέπτονται πιο συχνά, παραμένουν περισσότερο στην ιστοσελίδα μας, ενώ σε μελλοντικές αγορές θα μας επισκεφθούν ξανά.

Οι σύγχρονες τάσεις στο χώρο της τεχνολογίας κλείνουν πονηρά το μάτι στη χρήση έξυπνων συσκευών και η προσαρμογή της επιχείρησης σας σε αυτές (τουλάχιστον διαδικτυακά) είναι μονόδρομος προς την βιωσιμότητα της.

 

Γράφει ο:
Τσακμάκης Χρήστος

MSc Marketer

Author: Ornicom Web Solutions
Ειδικότητα:

Διαβάστε Ακόμη

Φιλοσοφία

Θεωρούμε τον κόσμο του internet ένα μαγικό εργαλείο που αξίζει να χρησιμοποιεί ο κάθε επαγγελματίας  στις μέρες μας. Εδώ και 15 χρόνια, στηρίζουμε όσους και όσες επιθυμούν να το εντάξουν...

Περισσότερα...

Συγγραφή και καταχώρηση κειμένων

Οι λέξεις έχουν δύναμη! Χρησιμοποιείστε τη δύναμη του γραπτού λόγου προς όφελος της επιχείρησης σας! Ένα ελκυστικό και δημιουργικό κείμενο, βασισμένο σε προσεκτικό σχεδιασμό με βάση το επαγγελματικό σας ύφος και...

Περισσότερα...

Τεχνική υποστήριξη Ιστοσελίδων

Κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή! Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και πολύπλοκη μπορεί να γίνει η λειτουργία και η συντήρηση ενός website. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Κέντρο Υποστήριξης,  ένα σύστημα διαχείρισης αιτημάτων υποστήριξης ιστοσελίδων.

Περισσότερα...

Καταχώρηση περιεχομένου

Έχετε τον τρόπο; Διαμορφώστε κείμενα με το δικό σας προσωπικό ύφος και εμείς θα αναλάβουμε να τα ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και τεχνικές γνώσεις! Επικοινωνήστε με τους πελάτες...

Περισσότερα...

Κατεβάστε την έρευνα σε αρχείο PDF:

Exploring User Reactions to New Browser Cues for Extended Validation Certificates

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.