Χρήσιμα άρθρα για την επιχείρηση σας!

Ας το παραδεχτούμε, στην εποχή μας ο κόσμος είναι ανυπόμονος και δεν έχει χρόνο για χάσιμο, είτε αυτό αφορά τη διασκέδαση του, είτε την ενημέρωση του, είτε την δουλειά του. Θέλει το αποτέλεσμα που ψάχνει και μάλιστα θα πρέπει να του το προσφέρουμε με το μέσο που είναι πιο αποτελεσματικό. Αυτό δεν είναι άλλο από τα videos, που συνδυάζουν εικόνα και ήχο, μεγιστοποιώντας τα παραπάνω προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Αρκετές είναι οι ιστοσελίδες που έχουν ασπαστεί αυτό το σκεπτικό και έχουν εντάξει, εκτός από τα παραδοσιακά κείμενα στο blog τους, videos που αφορούν τις ίδιες και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αν έχετε λοιπόν κάποια ιστοσελίδα, σας παραθέτουμε 6 τρόπους που θα σας πείσουν γιατί πρέπει άμεσα να αρχίζετε να ανεβάζετε videos σε αυτή.

  1. Διαμορφώνετε το brand σας!

Μέσα από videos που θα ανεβάζετε στο site σας, θα διαμορφώσετε την φιλοσοφία σας, θα διαφημίζετε τα προϊόντα σας, και γενικότερα θα δώσετε την ευκαιρία στο κοινό να σας μάθει. Είναι καλό να σας προσωποποιεί και να σας νιώθει ανθρώπους με μεράκι και διάθεση να ανοίξουν την πόρτα της επιχείρησης τους για το κοινό.

  1. Μεταδίδετε άμεσα το μήνυμα σας!

Το video είναι μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλετε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας. Δεν βάζετε τον χρήστη σε κατάσταση ανάγνωσης μακροσκελών κειμένων ή ακατανόητων εικόνων. Μπορείτε πολύ άμεσα να του περιγράψετε διαδικασίες, νέα προϊόντα – διαφορές με τα παλιότερα), επιπλέον χρήσεις – λύσεις κλπ από το να τους βάζατε να διαβάζουν ένα κείμενο που πιθανότατα θα τους μπέρδευε.

  1. Κρατάτε το κοινό σας περισσότερη ώρα απασχολημένο!

Οι χρήστες του διαδικτύου πλέον όπως αναφέραμε δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Έτσι , σε αντίθεση με ένα κείμενο, το video θα του δώσει τις πληροφορίες που θέλει πιο γρήγορα και «ξεκούραστα» με αποτέλεσμα να μείνει περισσότερη ώρα για να το παρακολουθήσει! (λίγο οξύμωρο έτσι;)

  1. Δημιουργείτε δεσμούς επικοινωνίας!

Με κάθε video ο χρήστης νιώθει πως σας γνωρίζει καλύτερα και περιμένει το επόμενο σας. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την αποτελεσματικότητα των videos που φτιάχνετε ώστε να του κρατάτε το ενδιαφέρον αμείωτο. Αν το video σας του αρέσει, τότε θα το διαδώσει από τους λογαριασμούς του στα social media (facebook, instagram, κλπ) με αποτέλεσμα να γίνετε γνωστοί σε ένα μεγαλύτερο κοινό από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Τα λεγόμενα και viral videos..

5.Βελτιώνετε (εν μέρει) την κατάταξη της ιστοσελίδας σας!

Το να έχετε στην σελίδα σας videos, βοηθάει στο να ανέβει στην κατάταξη των αποτελεσμάτων. Ένα δημιουργικό video ξαναλέμε πως κοινοποιείται πολύ εύκολα και γίνεται viral με αποτέλεσμα να αποκτήσετε πολλά back links και αυτό να ωφελήσει το site σας.

  1. Ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό!

Μη νομίζετε πως πολλοί θα μπουν στη διαδικασία να ξεφύγουν από την παραδοσιακή μορφή επικοινωνίας που είναι τα κείμενα. Και ακόμα και αν το κάνουν, το να δημιουργήσουν ένα video με έξυπνο και δημοφιλές ενδιαφέρον για την επιχείρηση τους σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 

Η παροιμία λέει πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αν ισχύει αυτό, τότε πόσες λέξεις είναι ένα video άραγε; Με βάση λοιπόν και τα παραπάνω, σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας στο χώρο του διαδικτύου και η σωστή του χρήση, θα σας φέρει μακροπρόθεσμα περισσότερους πελάτες. Ξεκινήστε να πειραματίζεστε και θα διαπιστώσετε με τον καιρό πως άξιζε η προσπάθεια.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις! Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας: +30.22310.51905
: +30.6947.901217
για να σας ενημερώσουμε και να αναλύσουμε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική σας περίπτωση.

Χρήστος Τσακμάκης
Author: Χρήστος ΤσακμάκηςWebsite: https://webinarium.gr
Ornicom Blogger
Ειδικότητα:
MSc Marketer

Διαβάστε Ακόμη

Bounce rate: 6 έξυπνοι τρόποι να το βελτ…

Τι είναι τέλος πάντων το bounce rate; Φανταστείτε πως έχετε ένα κατάστημα και πουλάτε αθλητικά είδη. Βάζετε μια ταμπέλα έξω από το κατάστημα που λέει: ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΩΝ. Κάποια...

Περισσότερα...

Social media: Οι χώροι από τους οποίους …

Στην εποχή μας υπάρχουν ορισμένα μέρη στα οποία συγκεντρώνονται άτομα ανεξάρτητα από γεωγραφικούς περιορισμούς. Εκεί, εκθέτουν τις απόψεις και τις γνώμες τους, σχολιάζουν θέματα και μιλούν για τα ενδιαφέροντα και...

Περισσότερα...

Τεχνική υποστήριξη Ιστοσελίδων

Κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή! Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και πολύπλοκη μπορεί να γίνει η λειτουργία και η συντήρηση ενός website. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το Κέντρο Υποστήριξης,  ένα σύστημα διαχείρισης αιτημάτων υποστήριξης ιστοσελίδων.

Περισσότερα...

Μαζική αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε κιν…

Απεριόριστων αριθμός παραληπτών με ένα κλικ! Επικοινωνήστε με το αγοραστικό σας κοινό εύκολα και άμεσα. Όπου και να βρίσκονται, θα μάθουν για εσάς και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα! Τι μπορεί να αφορά;

Περισσότερα...

Κατεβάστε την έρευνα σε αρχείο PDF:

Exploring User Reactions to New Browser Cues for Extended Validation Certificates

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.